## **Workshop Theme** "From Waste to Resource: Innovative Approaches to Material Recovery and Sustainable Waste Management" Time **Duration Part Details** 10:00 am - 1:00 3 hours Part 1: General Introduction pm 10:00 am - 10:10 Overview of the workshop 10 minutes Welcome and brief introduction and purpose Part 2: Reclaim Project and Grinner Project 10:10 am - 11:10 1 hour am Reclaim Project: Al-powered Material Recovery in a Box 20 minutes presentation + 25 minutes 5 min Q&A Grinner Project: Tackling battery 20 minutes presentation + related fires and improving e-25 minutes waste management through Al 5 min Q&A) and robotics Coffee/Tea Break

(11:10 am – 11:25 am)	15 minutes		
11:25 am – 12:25 pm	1 hour	Part 3: Wood2Wood and EcoReFibre Project	
	25 minutes		20 minutes presentation + 5 min Q&A
	25 minutes	EcoReFibre Project: Recycling waste wood back into fibreboards and novel building products.	20 minutes presentation + 5 min Q&A
12:25 pm – 1:00 pm	35 minutes	Part 4: Conclusion and Follow-Up Actions	
	D8 minutes	Each project presents intended future actions and collaboration	(7 min per group)

	opportunities, starting with RECLAIM, Grinner, W2W and EcoReFibre (in this order)
2 minutes	Closing Remarks